Wij garanderen hoge kwaliteit

Het gebruik van goede materialen en gereedschappen heeft een positieve invloed op het eindresultaat. Dat is belangrijk want ook de doorlooptijd van een project wordt hierdoor verkort.

En dat scheelt u weer geld en tijd.

Wij leveren kwaliteitswerk tegen een eerlijke prijs. Vaste prijsafspraken behoren tot onze garanties, net zoals professionaliteit. Maar u mag ook altijd vertrouwen op onze flexibiliteit en ons constructief meedenken. Uiteraard garanderen wij een perfect eindresultaat. Bij ons profiteert u altijd van:

  • Gratis offerte
  • Géén voorrijkosten
  • 24-uursservice
  • Alleen op afspraak

Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op voor nadere informatie of een geheel vrijblijvende offerteGespecialiseerd

Gidding Kleinbouw is gespecialiseerd in kleine en middelgrote projecten: een nieuwe erker, uitbreiding van de woonkamer of keuken. Verandering van uw garage, het bouwen van een nieuwe schuur, berging of bedrijfsruimte behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Kortom: voor alle kleine en middelgrote bouwprojecten kunt u prima bij Gidding Kleinbouw terecht!

Vaste prijsafspraken

Voor al onze opdrachtgevers geldt ook hetzelfde principe: wij voorzien iedereen altijd van een duidelijke prijsopgave. Dit verschaft beide partijen een helder uitgangspunt met betrekking tot de werkzaamheden en/of huurovereenkomst.

Elk project wordt langs de professionele meetlat gelegd. En daar profiteert u van.