Wij garanderen als aannemingsbedrijf te Bemmel hoge kwaliteit

Het belangrijkste kenmerk van ons aannemingsbedrijf in Bemmel is dat wij u een aantal keiharde garanties kunnen geven.

Gespecialiseerd


Gidding Kleinbouw specialiseert zich steeds meer; het grootste deel van de opdrachten bestaat uit kleine aanbouwen, waarbij u moet denken aan een erker, een uitbreiding van de kamer of keuken of een verandering van de garage. Ook het bouwen van een nieuwe schuur of berging behoort tot de mogelijkheden.

Kortom: ook voor de kleinere nieuwbouwprojecten kunt u prima bij Gidding Kleinbouw terecht! Wat Gidding Kleinbouw onderscheidt van veel andere bedrijven is het directe contact met de klant: er is altijd overleg mogelijk, natuurlijk overdag maar ook in de avond.

Vaste prijsafspraken


Ons aannemingsbedrijf uit Bemmel heeft in het verleden al bewezen dat ze steevast kwaliteit levert in al haar projecten. Dit blijft tot op de dag van vandaag één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Voor al onze opdrachtgevers geldt dan ook hetzelfde principe: wij voorzien iedereen altijd van een duidelijke prijsopgave. Dit verschaft beide partijen een helder uitgangspunt met betrekking tot de werkzaamheden en/of huurovereenkomst. Zo wordt elk project langs de professionele en de persoonlijke meetlat gelegd. En daar profiteert u van. 

Kwaliteit


Het gebruik van uitsluitend de beste en meest doeltreffende materialen en machines heeft invloed op alle facetten van onze werkzaamheden. Uiteraard is dit positief voor het resultaat, maar het heeft ook prettige gevolgen voor de tijdspanne van ons werk. Het gaat immers vele malen sneller. Wat u weer geld en tijd scheelt. Dus voor een totaalbeleid van efficiëntie en resultaat en de garantie van vaste prijsafspraken gaat u naar Gidding Kleinbouw in Bemmel, uw aannemingsbedrijf voor iedere klus.

uitbouw aan woning