Wij bieden u als aannemer te Bemmel diverse specialiteiten

Gidding Kleinbouw is dé aannemer in Bemmel met het uitgebreide dienstenpakket. Bel direct voor onze diverse mogelijkheden.

Dakwerk

Bij dakwerkzaamheden bereidt Gidding Kleinbouw het werk goed voor zodat een dak zo kort mogelijk ‘open’ ligt. Het risico op overlast binnenshuis door weersinvloeden blijft hierdoor beperkt.

Elektra

Wij werken samen met de meest ervaren elektotechnische vaklui. Deze hebben een oog voor detail en nauwkeurigheid. Er is altijd overleg om het werk zoveel mogelijk naar de wensen van de opdrachtgever te maken.

Loodgieterswerk

Gidding Kleinbouw werkt als aannemer uit Bemmel samen met vakbekwame loodgieters. Alle soorten loodgieterwerk behoren tot de mogelijkheden: van een (klein) toilet tot een luxe, uitgebreide badkamer. Wij bieden u het totale pakket: de medewerkers kunnen het loodgieterwerk direct combineren met hun expertise in tegelwerk en elektrawerkzaamheden.

Metselwerk

Bij een aanbouw besteedt Gidding Kleinbouw veel aandacht aan het vinden van materialen -zoals b.v. metselstenen voor de buitengevel- die zo goed mogelijk bij de bestaande woning passen.

Stucwerk / sierpleisters

Wij verzorgen alle soorten stucwerk aan plafonds en binnen- en buitengevel. In overleg met de opdrachtgever wordt beslist welk soort stucwerk gemaakt wordt. Ook alle soorten sierpleister behoren tot de mogelijkheden.

Tegelwerk

Een belangrijk deel van onze werkzaamheden als aannemer uit Bemmel bestaat uit het maken van aanbouwen zoals een veranda, een erker, of b.v. het uitbouwen van de woning. Ook een schuur, garage of carport bouwen behoort tot de mogelijkheden bij Gidding Kleinbouw.

Timmerwerk

Onze timmerlui zijn ervaren vaklui die veel aandacht besteden aan details en afwerking. Er is altijd overleg om het werk zoveel mogelijk naar de wensen van de opdrachtgever te maken.